Diferents famílies, diferents escenaris

Jornada “Diferents famílies, diferents escenaris” va ser una invitació a reflexionar sobre el paper de les famílies com a factor de cohesió social i sobre el lloc que han d’ocupar les polítiques publiques de família en el marc de les polítiques socials d’àmbit local.

La jornada va contemplar activitats adreçades a professionals i tècnics a nivell formatiu, com activitats adreçades a un públic familiar. La Plataforma d’Educació social salesiana (C.O Don Bosco) amb el C.O Ginkgo (d’Iniciatives Solidàries), vam liderar dos espais adreçats a joves: “Grafittis” i Màster Class Aeròbica.

IMG_7442 IMG_7448

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s